Renovering og reparation af undertag

Det er ikke altid nødvendigt med et helt nyt tag, når man kan reparere et ødelagt undertag. Det er både billigere for dig og bedre for miljøet. Det kan eksempelvis være ved hjælp af understrygning, hvor man sørger for at tætne de steder, hvor taget ikke længere er tæt. Det gøres fra dit loft, og så kan du være sikker på, at fygesne og slagregn ikke kommer ind. Derfor behøver du ikke få skiftet hele dit undertag, fordi vi i stedet tætner dit nuværende tag. Understrygninger koster i gennemsnit 10 % – 15 % af et nyt tag, og forlænger levetiden med 10 til 15 år. Understrygning er god og billig genvej til et tæt tag, hvis dine tagsten stadig har gode år i sig endnu. 

Spar mange penge ved at gøre noget ved dit ødelagte undertag

En af husejeres mange mareridt er, at man går en tur på loftet og ser, at undertaget er ødelagt. Undertaget er dit hus sidste forsvarsværk mod vejrguderne, så derfor skal du gøre noget ved det med samme. Hvis man ikke gør noget ved det, så kan man med stor sandsynlighed se frem til store følgeskader. Er der problemer med undertaget, så kan man risikere at skulle skovle sne på loftet om vinteren. Det er ikke en helt ideel situation, når vi gerne vil holde fugt fra vores hus. 

Søger du efter et billigt alternativ til nyt tag?

Carlo Tagteknik og Blikkenslager er eksperter i tag. Vi har efterhånden set alle tænkelige typer tag med et væld af problemer. Vi har både ekspertisen og værktøjet til at reparere dit undertag. I tilfældet med understrygning, så har vi selvfølgelig værktøjet til at fuge dit undertag, for at holde regnen ude. 

Er dit undertag ødelagt eller bare mørnet?

Der findes et hav af årsager til, at dit undertag har taget skade. Tidens tand er en af de mest almindelige årsager – især på ældre huse fra 70erne og 80erne. Dengang var det meget almindelig, at man brugte plastik som undertag. Men, plastik revner med tiden, og det er kun fremskyndet af, at der ofte er store temperaturudsving på loftet. Det er naturligt, at det er frysende koldt om vinteren og stegende varmt om sommeren. Monteringen kan være en anden årsag til, hvorfor dit undertag er slidt; kan det være sat forkert op? Det er ikke alle steder, at du kan se dit undertag. Har taglæggeren måske sparet på kvaliteten på disse steder? Eller er det ikke sat ordentligt fast? Så kan det nemlig rive sig løs og med tiden ødelægge resten af undertaget. Dårlig opsætning er ikke den hyppigste årsag til ødelagte undertage, men det kan være årsagen til, at nyere undertage går i stykker. 

Sådan reparere Carlo Tagrenovering dit undertag

Vi skal første fjerne det gamle, beskadigede undertag. Vi tager det ned fra loftet og bortskaffer det på rette vis. Herefter får vi blotlagt taget og det bliver lettere at spotte eventuelle skader på taget. Én skade kommer sjældent alene og man får rigtigt syn for sagen, når undertaget kommer ned. Er der fejl på skotrender, rykninger eller inddækninger, så kan vi som regel se det nu her. Nu, hvor taget er blotlagt, vil det også være oplagt at overveje udluftningsmulighederne. Det er selvsagt vigtigt med optimal og rigelig udluftning på loftet, for at forhindre skimmel og fugt. 

Vi sørger for at rense dine tagsten, så vores mørtel eller fuge binder bedst muligt. De fleste fuger vil være forskellige, så to fuger er sjældent ens. Vi sørger for, at tagstenen er passende fugtig, så mørtlen bedre binder. Når understrygningen bliver gjort rigtigt, vil fugen være glat, pæn og tæt. 

Carlo Tagrenovering og Blikkenslager reparerer undertag hver måned. Har du brug for, at vi tager et kig på dit? Så er du meget velkommen til at kontakt os. Vi er specialister indenfor alle former for tagteknik. Vi kan give dig et godt tilbud på hele eller dele af dit projekt, og vi står altid klar til at kigge forbi og give et uforpligtende tilbud. 

Ring til os på 52737581 eller skriv på info@carlo-tag.dk.

Kontakt os i dag og hør mere

Telefon: 52 52 52 26

E-mail: info@carlo-tag.dk

Før

Renovering og reparation af undertag - Carlo understrygning

Efter

Renovering og reparation af undertag - Carlo understrygning
Renovering og reparation af undertag - Carlo understrygning
Renovering og reparation af undertag - Carlo understrygning
Indhent tilbud

  Understugning, overstrygning, opfugning og/eller renovering af tegl tage?

  UnderstugningOverstrygningOpfugningRenovering af tegl tage

  Størrelse på taget i m2 (ca.)

  Tagtype

  EternittagTegltagBetontagSkiffertag

  Vi udfører følgende inden for renovering af tag:

  • Gratis tagtjek
  • Serviceaftaler
  • Renovering
  • Reparationer (små og store)
  • Understrygning
  • Overstrygning
  • Opfugning
  • 15 års garanti på arbejde og 20 års produktgaranti
  • Tilbud inden for 24 timer
  • Grundig rådgivning

   Understugning, overstrygning, opfugning og/eller renovering af tegl tage?

   UnderstugningOverstrygningOpfugningRenovering af tegl tage

   Størrelse på taget i m2 (ca.)

   Tagtype

   EternittagTegltagBetontagSkiffertag

   Call Now Button