Overstrygning af tag

Overstrygning er et fremragende alternativ til understrygning på steder, hvor der ikke er fri adgang til loftrum. Overstrygning tætner dit tag, så der ikke kommer slagregn eller fygesne ind på dit loft – og med tiden medfører fugtskader. Fugt medfører svamp eller råd på dine spær, og det er ødelæggende for taget. Sker dette, så begynder alarmklokkerne at varsle om en udgift på 300.000 til nyt tag og undertag: Men, overstrygning er et billigere alternativ, som forlænger taget levetid med 10-20 år og koster en tiendedel. 

Vi bruger fugemasse til at tætne dine tagsten. Fugemasse er smart, fordi det er elastisk, så derfor giver det sig i stormvejr. Den hærder heller ikke op med tiden, så du er sikret en tæt løsning i mange år. Du skal sikre dig, at taget er rent, før man begynder overstrygningen, for fugemassen skal have en ren overflade at fæstne til. 

Overstrygning foregår fra ydersiden af taget og fugen lægges ved bunden af hver tagsten. Fugen vil være synlig, så derfor gør vi et stort arbejde ud af, at gøre fugen ensartet. Vi har det rette udstyr, som kan levere fugemassen til vores fugepistoler i et ensartet tryk; det er opskriften på et godt slutresultat. 

Overstrygning er et godt alternativ til et nyt tag for ældre huse fra 70erne og 80erne. Det forlænger levetiden og udsætter investeringen. Overstrygning er også at foretrække frem for understrygning ved huse, hvor man ikke kan få adgang til loftet. Det kan være, at man har loft til kip eller skråvægge. I og med, at man fuger på ydersiden af taget, så bør man overstryge hele sit tag fremfor sektioner, da det rent visuelt vil se bedre ud. 

Hvordan gennemfører Carlo Tagrenovering og Blikkenslager en overstrygning

Vi har det rette udstyr til opgaven, som blandt andet består af en fugepistol på en lang, opvarmet slange. Pumpen sørger for et højt og stabilt tryk på 11 bar. Fugemassen er tykflydende og sej, så derfor kræver den et højt tryk, når den skal presses ind i alle små revner og sprækker. Tætningsmassen skal være tæt, fordi den binder tagstenene sammen og danner en vandtæt blokade mellem dit loft og vejret uden for. Fugemassen holder måde kulde, regn og sne ude. Overstrygningen kan også fungere som isolering på ældre bygninger, hvor der ofte ikke er isoleret efter moderne krav. Overstrygningen sørger for, at overfladerne er tætte og derfor er der mindre gennemtræk. 

Når man bestiller en overstrygning, så får man altså et nyrenset og tæt tag.  

Hvorfor bestille en overstrygning

En overstrygning sørger blandt andet for at binde hele taget sammen. Fugemassen fungerer som klister mellem de enkelte tagsten, og når hele taget har fået en overstrygning, så vil taget fungere som én enhed. Derfor er risikoen for skader mindre. Det er samtidig muligt at overstryge alle huse, mens understrygning er forbeholdt huse, hvor loftrummet er let tilgængeligt. En overstrygning er også et markant billigere alternativ end et nyt tag, men hvor den praktiske effekt af at holde vandet ude, bliver bibeholdt. Bliver overstrygningen gennemført korrekt, så vil levetiden på fugen være op til 20 år – både ift. visuelt indtryk og ift. tæthed. 

Skal Carlo Tagrenovering og Blikkenslager give dit tag en overstrygning?

Carlo Tagrenovering og Blikkenslager har gennemført overstrygning på flere tage fra 60erne og opefter. Vi sætter fokus på den gode service og derfor leverer vi altid mere end du forventer. Vi er specialister i tagrenovering, så du kan trygt overlade din opgave i vores hænder. Overvejer du, hvad det koster at overstryge dit tag? Eller vil du have os med på sidelinjen ift. råd og vejledning til, hvad du kan gøre ved dit tag? Så tag fat i os allerede i dag på 52737581 eller skriv på info@carlo-tag.dk.

 

Overstrygning - Carlo understrygning
Indhent tilbud
Understrygning, overstrygning, opfugning og/eller renovering af tegl tage?

  Understugning, overstrygning, opfugning og/eller renovering af tegl tage?

  UnderstugningOverstrygningOpfugningRenovering af tegl tage

  Størrelse på taget i m2 (ca.)

  Tagtype

  EternittagTegltagBetontagSkiffertag

  Vi udfører følgende inden for renovering af tag:

  • Gratis tagtjek
  • Serviceaftaler
  • Renovering
  • Reparationer (små og store)
  • Understrygning
  • Overstrygning
  • Opfugning
  • 15 års garanti på arbejde og 20 års produktgaranti
  • Tilbud inden for 24 timer
  • Grundig rådgivning

   Understugning, overstrygning, opfugning og/eller renovering af tegl tage?

   UnderstugningOverstrygningOpfugningRenovering af tegl tage

   Størrelse på taget i m2 (ca.)

   Tagtype

   EternittagTegltagBetontagSkiffertag

   Overstrygning - Carlo understrygning
   Overstrygning - Carlo understrygning
   Call Now Button